Vezetéknév Betriu

Ha többet szeretne tudni a Betriu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betriu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betriu vezetéknévvel rendelkezők.

A Betriu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betriu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betriu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betriu vezetéknév-térkép

Betriu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betriu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betriu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betriu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betriu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betriu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (227)
 2. Andorra Andorra (66)
 3. Argentína Argentína (49)
 4. Franciaország Franciaország (43)
 5. Anglia Anglia (2)
 6. Panama Panama (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betriu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betriu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betriu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betriu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betriu vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betriu vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betriu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betriu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betriu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Batriu
 2. Beatriu
 3. Beterio
 4. Betray
 5. Betro
 6. Bitria
 7. Bitri
 8. Beteri
 9. Betró
 10. Butri
 11. Badri
 12. Batra
 13. Bautru
 14. Beaterio
 15. Bedori
 16. Betar
 17. Beter
 18. Betera
 19. Betere
 20. Betero
 21. Betore
 22. Better
 23. Biteri
 24. Bitiri
 25. Bitoria
 26. Bitry
 27. Bodrie
 28. Budria
 29. Budrio
 30. Butaru
 31. Butry
 32. Butroe
 33. Beterra
 34. Badria
 35. Butori
 36. Buthri
 37. Bedir
 38. Bateria
 39. Boturi
 40. Bodria