Vezetéknév Betera

Ha többet szeretne tudni a Betera vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betera vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betera vezetéknévvel rendelkezők.

A Betera vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betera esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betera vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betera vezetéknév-térkép

Betera családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betera vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betera-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betera vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betera vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betera a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Zimbabwe Zimbabwe (1314)
 2. Indonézia Indonézia (39)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (21)
 4. Anglia Anglia (8)
 5. Uganda Uganda (5)
 6. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (2)
 8. Argentína Argentína (1)
 9. Ausztrália Ausztrália (1)
 10. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Izland Izland (1)
 13. Malawi Malawi (1)
 14. Mozambik Mozambik (1)
 15. Tanzánia Tanzánia (1)
 16. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 17. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betera az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betera vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betera a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betera szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betera vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betera vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betera vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betera vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bedera
 2. Beter
 3. Betere
 4. Betero
 5. Bettera
 6. Butera
 7. Beterra
 8. Beteri
 9. Bitera
 10. Batara
 11. Bater
 12. Batra
 13. Batura
 14. Beder
 15. Beeter
 16. Beiter
 17. Betar
 18. Beterio
 19. Betore
 20. Betray
 21. Betro
 22. Better
 23. Beuter
 24. Biter
 25. Biteri
 26. Boter
 27. Botero
 28. Bueter
 29. Buter
 30. Buttera
 31. Butura
 32. Butero
 33. Byter
 34. Beater
 35. Bateria
 36. Betoro
 37. Badera
 38. Butara
 39. Boeter
 40. Butra