Vezetéknév Abdieva

Ha többet szeretne tudni a Abdieva vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdieva vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdieva vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdieva vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdieva esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdieva vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdieva vezetéknév-térkép

Abdieva családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdieva vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdieva-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdieva vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdieva vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdieva a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kirgizisztán Kirgizisztán (4580)
 2. Kazahsztán Kazahsztán (1717)
 3. Üzbegisztán Üzbegisztán (648)
 4. Oroszország Oroszország (396)
 5. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (98)
 6. Bulgária Bulgária (53)
 7. Macedónia Macedónia (28)
 8. Grúzia Grúzia (24)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 10. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (4)
 11. Svédország Svédország (2)
 12. Törökország Törökország (2)
 13. Örményország Örményország (1)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Anglia Anglia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdieva az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdieva vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdieva a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdieva szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdieva vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdieva. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdieva vezetéknév átment mutációkon.

 1. Abdiev
 2. Abdiyeva
 3. Abdiyev
 4. Avdeeva
 5. Avdiev
 6. Avdeev
 7. Abidova
 8. Avtaeva
 9. Abidov
 10. Abduvalieva
 11. Abdifatah
 12. Abitbol
 13. Abduvaliev
 14. Abd wahab
 15. Aftab
 16. Abduvaliyev
 17. Apdepnur
 18. Abu hatab
 19. Avdibegovic
 20. Aboutaib
 21. Avitable
 22. Abou diabate
 23. Aboutboul
 24. Avitabile
 25. Abu tabikh
 26. Aphateberry