Vezetéknév Abdiev

Ha többet szeretne tudni a Abdiev vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdiev vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdiev vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdiev vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdiev esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdiev vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdiev vezetéknév-térkép

Abdiev családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdiev vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdiev-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdiev vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdiev vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdiev a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kirgizisztán Kirgizisztán (4346)
 2. Kazahsztán Kazahsztán (2276)
 3. Oroszország Oroszország (827)
 4. Üzbegisztán Üzbegisztán (642)
 5. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (98)
 6. Grúzia Grúzia (77)
 7. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (49)
 8. Bulgária Bulgária (46)
 9. Türkmenisztán Türkmenisztán (37)
 10. Macedónia Macedónia (33)
 11. Malajzia Malajzia (2)
 12. Törökország Törökország (2)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 14. Amerikai Szamoa Amerikai Szamoa (1)
 15. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 16. Írország Írország (1)
 17. Japán Japán (1)
 18. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdiev az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdiev vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdiev a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdiev szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdiev vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdiev vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdiev vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdiev vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdieva
 2. Abdiyev
 3. Avdiev
 4. Avdeev
 5. Abdiyeva
 6. Abidov
 7. Avdeeva
 8. Abidova
 9. Abduvaliev
 10. Avtaeva
 11. Abitbol
 12. Aftab
 13. Abduvaliyev
 14. Abduvalieva
 15. Abdifatah
 16. Apdepnur
 17. Abd wahab
 18. Avdibegovic
 19. Aboutaib
 20. Avitabile
 21. Avitable
 22. Aboutboul
 23. Abu hatab
 24. Abu tabikh
 25. Abou diabate
 26. Aphateberry