Vezetéknév Abbruzzo

Ha többet szeretne tudni a Abbruzzo vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbruzzo vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbruzzo vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbruzzo vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbruzzo esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbruzzo vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbruzzo vezetéknév-térkép

Abbruzzo családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbruzzo vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbruzzo-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbruzzo vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbruzzo vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbruzzo a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (399)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (45)
 3. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (31)
 4. Kanada Kanada (16)
 5. Argentína Argentína (7)
 6. Ausztrália Ausztrália (4)
 7. Anglia Anglia (3)
 8. Svájc Svájc (1)
 9. Németország Németország (1)
 10. Spanyolország Spanyolország (1)
 11. Franciaország Franciaország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbruzzo az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbruzzo vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbruzzo a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbruzzo szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbruzzo vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abbruzzo vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbruzzo vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbruzzo vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbruzzo vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbruzzi
 2. Abruzzo
 3. Abruzzi
 4. Apruzzo
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Abruzky
 10. Abrazzi
 11. Abarguez
 12. Abarquero
 13. Abarquez
 14. Abarza
 15. Abarzuza
 16. Abbruscato
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abrigo
 20. Abruzzese
 21. Aburruza
 22. Aparizio
 23. Abarzua
 24. Aborrezco
 25. Abergo
 26. Abriojo
 27. Abrusci
 28. Abarca
 29. Abarcas
 30. Abarchi
 31. Abargues
 32. Abarkach
 33. Abarkan
 34. Abarkane
 35. Abarques
 36. Abercorn
 37. Aberegg
 38. Aberg
 39. Abergel
 40. Aberkan