Vezetéknév Abbruzzese

Ha többet szeretne tudni a Abbruzzese vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbruzzese vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbruzzese vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbruzzese vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbruzzese esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbruzzese vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbruzzese vezetéknév-térkép

Abbruzzese családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbruzzese vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbruzzese-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbruzzese vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbruzzese vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbruzzese a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (3545)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1186)
 3. Argentína Argentína (404)
 4. Kanada Kanada (201)
 5. Franciaország Franciaország (185)
 6. Németország Németország (55)
 7. Ausztrália Ausztrália (41)
 8. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (31)
 9. Brazília Brazília (29)
 10. Svájc Svájc (26)
 11. Wales Wales (26)
 12. Chile Chile (23)
 13. Venezuela Venezuela (22)
 14. Luxemburg Luxemburg (21)
 15. Anglia Anglia (16)
 16. Spanyolország Spanyolország (8)
 17. Belgium Belgium (6)
 18. Ausztria Ausztria (1)
 19. Kína Kína (1)
 20. Dánia Dánia (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Skócia Skócia (1)
 23. Mexikó Mexikó (1)
 24. Hollandia Hollandia (1)
 25. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Thaiföld Thaiföld (1)
 28. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbruzzese az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbruzzese vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbruzzese a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbruzzese szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbruzzese vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abbruzzese vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbruzzese vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbruzzese vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abruzzese
 2. Apruzzese
 3. Abbruzzi
 4. Abbruzzo
 5. Abruzzi
 6. Abruzzino
 7. Abruzzo
 8. Abargues
 9. Abarques
 10. Abbruscato
 11. Abruza
 12. Aburuza
 13. Apruzzo
 14. Abarizketa
 15. Abruzky
 16. Avarese
 17. Abrazzi
 18. Abarcas
 19. Abarguez
 20. Abarkane
 21. Abarquero
 22. Abarquez
 23. Abarza
 24. Abarzuza
 25. Aberegg
 26. Abergel
 27. Aberkane
 28. Abers
 29. Aborruza
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abresch
 35. Abreus
 36. Abris
 37. Abrisketa
 38. Abruscato
 39. Aburquerque
 40. Aburruza