Vezetéknév Abaldi

Ha többet szeretne tudni a Abaldi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaldi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaldi vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaldi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaldi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaldi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaldi vezetéknév-térkép

Abaldi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaldi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaldi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaldi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaldi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaldi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (9)
 2. Argentína Argentína (3)
 3. Olaszország Olaszország (3)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 5. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 6. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaldi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaldi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaldi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaldi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abaldi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abaldi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abaldi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abalde
 2. Avaldi
 3. Abaldo
 4. Abalad
 5. Abaldea
 6. Abelda
 7. Abild
 8. Abeldt
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelt
 13. Abhold
 14. Abolt
 15. Aubalat
 16. Ablet
 17. Abalotti
 18. Abelludo
 19. Abfalter
 20. Ablett
 21. Ablitt
 22. Ablott
 23. Abollado
 24. Abuladze
 25. Afelad
 26. Affeld
 27. Affeldt
 28. Aflat
 29. Apelt
 30. Apilado
 31. Apolot
 32. Appold
 33. Aveledo
 34. Avoledo
 35. Afolad
 36. Aboltef
 37. Avallet
 38. Afield
 39. Ablitas
 40. Afellad