Vezetéknév Abalde

Ha többet szeretne tudni a Abalde vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abalde vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abalde vezetéknévvel rendelkezők.

A Abalde vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abalde esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abalde vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abalde vezetéknév-térkép

Abalde családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abalde vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abalde-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abalde vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abalde vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abalde a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2332)
 2. Spanyolország Spanyolország (1151)
 3. Argentína Argentína (245)
 4. Uruguay Uruguay (53)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (32)
 6. Brazília Brazília (25)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (5)
 8. Ecuador Ecuador (3)
 9. Dánia Dánia (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Guam Guam (1)
 14. Kuvait Kuvait (1)
 15. Hollandia Hollandia (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Portugália Portugália (1)
 18. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abalde az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abalde vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abalde a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abalde szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abalde. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abalde vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abalde vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abaldea
 2. Abaldi
 3. Abaldo
 4. Abalad
 5. Abelda
 6. Abild
 7. Avaldi
 8. Abeldt
 9. Abeldas
 10. Abeleda
 11. Abeledo
 12. Abelt
 13. Abfalter
 14. Abhold
 15. Abolt
 16. Abuladze
 17. Aubalat
 18. Aboltef
 19. Ablet
 20. Avallet
 21. Abelludo
 22. Ablett
 23. Ablitt
 24. Ablott
 25. Abollado
 26. Afelad
 27. Affeld
 28. Affeldt
 29. Affolder
 30. Aflat
 31. Apelt
 32. Apilado
 33. Apolot
 34. Appold
 35. Aveledo
 36. Avoledo
 37. Afolad
 38. Abiltaev
 39. Abalotti
 40. Afield