Vezetéknév Abán

Ha többet szeretne tudni a Abán vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abán vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abán vezetéknévvel rendelkezők.

A Abán vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abán esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abán vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abán vezetéknév-térkép

Abán családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abán vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abán-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abán vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abán vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abán a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (19)
 2. Spanyolország Spanyolország (5)
 3. Mexikó Mexikó (5)
 4. Argentína Argentína (3)
 5. Chile Chile (1)
 6. Peru Peru (1)
 7. Paraguay Paraguay (1)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abán az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abán vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abán a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abán szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abán. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abán vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abán vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Abben
 4. Abbon
 5. Aben
 6. Abian
 7. Abin
 8. Abion
 9. Aboin
 10. Abon
 11. Abuan
 12. Abuin
 13. Abien
 14. Abn
 15. Abaña
 16. Abani
 17. Abano
 18. Abbene
 19. Abboni
 20. Abene
 21. Abiña
 22. Abino
 23. Abma
 24. Abney
 25. Aboim
 26. Abomo
 27. Abona
 28. Aboyne
 29. Afan
 30. Apen
 31. Apon
 32. Aubain
 33. Auban
 34. Aubin
 35. Auboin
 36. Aubon
 37. Auvin
 38. Avan
 39. Aven
 40. Avian