Vezetéknév Abbene

Ha többet szeretne tudni a Abbene vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbene vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbene vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbene vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbene esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbene vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbene vezetéknév-térkép

Abbene családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbene vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbene-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbene vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbene vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbene a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (343)
 2. Olaszország Olaszország (172)
 3. Argentína Argentína (29)
 4. Franciaország Franciaország (8)
 5. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (5)
 6. Algéria Algéria (4)
 7. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 9. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbene az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbene vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbene a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbene szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbene vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbene vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abben
 2. Abene
 3. Abbane
 4. Abban
 5. Abbema
 6. Abbon
 7. Abboni
 8. Aben
 9. Aboyne
 10. Aubone
 11. Avene
 12. Abeni
 13. Abena
 14. Abien
 15. Aiben
 16. Abbona
 17. Abueno
 18. Abane
 19. Aban
 20. Abani
 21. Abano
 22. Abbaino
 23. Abbama
 24. Abenia
 25. Abian
 26. Abin
 27. Abino
 28. Abion
 29. Abney
 30. Aboin
 31. Abon
 32. Abona
 33. Abuan
 34. Abuin
 35. Affane
 36. Apen
 37. Apone
 38. Auban
 39. Aubani
 40. Aubin