Vezetéknév Aaban

Ha többet szeretne tudni a Aaban vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aaban vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aaban vezetéknévvel rendelkezők.

A Aaban vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aaban esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aaban vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aaban vezetéknév-térkép

Aaban családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aaban vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aaban-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aaban vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aaban vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aaban a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Pakisztán Pakisztán (13)
 2. India India (10)
 3. Irán Irán (9)
 4. Nigéria Nigéria (2)
 5. Banglades Banglades (1)
 6. Malajzia Malajzia (1)
 7. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aaban az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aaban vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aaban a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aaban szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aaban vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aaban vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Auban
 4. Abani
 5. Abano
 6. Abben
 7. Abbon
 8. Aben
 9. Abian
 10. Abin
 11. Abon
 12. Abuan
 13. Afan
 14. Aubain
 15. Aubani
 16. Aubin
 17. Aubon
 18. Avan
 19. Avian
 20. Ayapan
 21. Abana
 22. Aifan
 23. Affan
 24. Afyan
 25. Aiben
 26. Abbane
 27. Abn
 28. Apan
 29. Ahbam
 30. Abane
 31. Abbaino
 32. Abbama
 33. Abbene
 34. Abboni
 35. Abene
 36. Abino
 37. Abion
 38. Abma
 39. Aboin
 40. Abona