Vezetéknév Xaus

Ha többet szeretne tudni a Xaus vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Xaus vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Xaus vezetéknévvel rendelkezők.

A Xaus vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Xaus esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Xaus vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Xaus vezetéknév-térkép

Xaus családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Xaus vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Xaus-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Xaus vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Xaus vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Xaus a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (190)
 2. Oroszország Oroszország (9)
 3. Argentína Argentína (8)
 4. Chile Chile (4)
 5. Örményország Örményország (1)
 6. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 7. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 8. Franciaország Franciaország (1)
 9. Grúzia Grúzia (1)
 10. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 11. Mexikó Mexikó (1)
 12. Törökország Törökország (1)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Xaus az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Xaus vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Xaus a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Xaus szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Xaus. Ennek az az oka, hogy sokszor a Xaus vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Xaus vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Xausa
 2. Xaxa
 3. Xaxo
 4. Xuc
 5. Xusu
 6. Xos
 7. Xasi
 8. Xaixo
 9. Xex
 10. Xexa
 11. Xhaka
 12. Xique
 13. Xixa
 14. Xose
 15. Xixi
 16. Xoxo
 17. Xhako
 18. Xoz
 19. Xich
 20. Xhaja
 21. Xuka
 22. Xuguo
 23. Xuxu
 24. Xhja
 25. Xeka
 26. Xox
 27. Xuxa
 28. Xyz
 29. Xoxe
 30. Xigo
 31. Xicoy
 32. Xisca
 33. Xujie
 34. Xiuzhu
 35. Xisco
 36. Xiaoxue
 37. Xhika
 38. Xiexu
 39. Xuqiu
 40. Xucai