Vezetéknév Vörös

Ha többet szeretne tudni a Vörös vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Vörös vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Vörös vezetéknévvel rendelkezők.

A Vörös vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Vörös esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Vörös vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Vörös vezetéknév-térkép

Vörös családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Vörös vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Vörös-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Vörös vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Vörös vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Vörös a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (18287)
 2. Szlovákia Szlovákia (918)
 3. Csehország Csehország (149)
 4. Ausztria Ausztria (111)
 5. Németország Németország (64)
 6. Svédország Svédország (54)
 7. Svájc Svájc (29)
 8. Szlovénia Szlovénia (18)
 9. Anglia Anglia (6)
 10. Norvégia Norvégia (6)
 11. Dánia Dánia (4)
 12. Oroszország Oroszország (2)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 15. Argentína Argentína (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Brazília Brazília (1)
 18. Kanada Kanada (1)
 19. Észtország Észtország (1)
 20. Finnország Finnország (1)
 21. Olaszország Olaszország (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Románia Románia (1)
 24. Szerbia Szerbia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Vörös az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Vörös vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Vörös a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Vörös szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Vörös vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Vörös vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Vörös vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Vörös vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Vörös vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Varas
 2. Vares
 3. Varias
 4. Varis
 5. Varos
 6. Vars
 7. Vayres
 8. Vehrs
 9. Veiras
 10. Veires
 11. Veirs
 12. Veras
 13. Veres
 14. Veris
 15. Verius
 16. Veros
 17. Verros
 18. Vers
 19. Verwys
 20. Viaris
 21. Viars
 22. Viers
 23. Vires
 24. Viris
 25. Viros
 26. Virues
 27. Virus
 28. Voorhes
 29. Voorhis
 30. Vooris
 31. Voors
 32. Voreis
 33. Vorhes
 34. Vorhis
 35. Vories
 36. Voris
 37. Voros
 38. Vorous
 39. Vreys
 40. Vries