Vezetéknév Virág

Ha többet szeretne tudni a Virág vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Virág vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Virág vezetéknévvel rendelkezők.

A Virág vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Virág esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Virág vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Virág vezetéknév-térkép

Virág családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Virág vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Virág-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Virág vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Virág vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Virág a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (13615)
 2. Szlovákia Szlovákia (450)
 3. Románia Románia (207)
 4. Csehország Csehország (201)
 5. Dánia Dánia (3)
 6. Németország Németország (2)
 7. Anglia Anglia (2)
 8. Ausztria Ausztria (1)
 9. Brazília Brazília (1)
 10. Svájc Svájc (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Finnország Finnország (1)
 13. Hollandia Hollandia (1)
 14. Szerbia Szerbia (1)
 15. Svédország Svédország (1)
 16. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Virág az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Virág vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Virág a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Virág szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Virág. Ennek az az oka, hogy sokszor a Virág vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Virág vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Virágh
 2. Virag
 3. Varwig
 4. Vieregg
 5. Virciu
 6. Vires
 7. Virga
 8. Virgo
 9. Viriga
 10. Viris
 11. Virk
 12. Viros
 13. Viruega
 14. Virues
 15. Viruez
 16. Virus
 17. Virzi
 18. Viraca
 19. Varig
 20. Viroga
 21. Virkki
 22. Varg
 23. Virzí
 24. Virc
 25. Virych
 26. Virche
 27. Varas
 28. Varax
 29. Varca
 30. Varcia
 31. Varco
 32. Varcoe
 33. Vares
 34. Varese
 35. Varez
 36. Vareze
 37. Varga
 38. Vargo
 39. Varias
 40. Varice