Vezetéknév Urbán

Ha többet szeretne tudni a Urbán vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Urbán vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Urbán vezetéknévvel rendelkezők.

A Urbán vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Urbán esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Urbán vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Urbán vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Urbán vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Urbán-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Urbán vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Urbán vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Urbán a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország (10815)
 2. Szlovákia (256)
 3. Mexikó (47)
 4. Spanyolország (24)
 5. Svédország (15)
 6. Egyesült Államok (7)
 7. Argentína (3)
 8. Belgium (3)
 9. Puerto Rico (3)
 10. Németország (2)
 11. Anglia (2)
 12. Szerbia (2)
 13. Brazília (1)
 14. Svájc (1)
 15. Finnország (1)
 16. India (1)
 17. Olaszország (1)
 18. Luxemburg (1)
 19. Hollandia (1)
 20. Uruguay (1)
 21. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Urbán az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Urbán vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Urbán a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Urbán szokatlan vagy nem létező vezetéknév.