Vezetéknév Ulle

Ha többet szeretne tudni a Ulle vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ulle vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ulle vezetéknévvel rendelkezők.

A Ulle vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ulle esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ulle vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ulle vezetéknév-térkép

Ulle családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ulle vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ulle-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ulle vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ulle vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ulle a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. India India (245)
 2. Kamerun Kamerun (227)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (214)
 4. Németország Németország (126)
 5. Indonézia Indonézia (105)
 6. Brazília Brazília (69)
 7. Ecuador Ecuador (34)
 8. Norvégia Norvégia (20)
 9. Nigéria Nigéria (18)
 10. Argentína Argentína (16)
 11. Hollandia Hollandia (15)
 12. Ausztria Ausztria (10)
 13. Lengyelország Lengyelország (10)
 14. Finnország Finnország (9)
 15. Észtország Észtország (8)
 16. Kanada Kanada (6)
 17. Oroszország Oroszország (6)
 18. Svédország Svédország (6)
 19. Svájc Svájc (3)
 20. Anglia Anglia (3)
 21. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (3)
 22. Horvátország Horvátország (2)
 23. Dánia Dánia (1)
 24. Egyiptom Egyiptom (1)
 25. Lettország Lettország (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Románia Románia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ulle az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ulle vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ulle a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ulle szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Ulle vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Ulle vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ulle vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ulle vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Uhle
 2. Ule
 3. Ull
 4. Ulla
 5. Ullo
 6. Ullue
 7. Uali
 8. Uhl
 9. Ul
 10. Ulea
 11. Uleo
 12. Uli
 13. Ullah
 14. Ulloa
 15. Ullua
 16. Ulu
 17. Uly
 18. Ulo
 19. Uehle
 20. Uley
 21. Ullio
 22. Ula
 23. Uloa
 24. Ulhoa
 25. Ulaya
 26. Uhaly
 27. Uilhoa
 28. Ulhioa
 29. üehli