Vezetéknév Tulipan

Ha többet szeretne tudni a Tulipan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Tulipan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Tulipan vezetéknévvel rendelkezők.

A Tulipan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Tulipan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Tulipan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Tulipan vezetéknév-térkép

Tulipan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Tulipan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Tulipan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Tulipan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Tulipan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Tulipan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (157)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (61)
 3. Lengyelország Lengyelország (24)
 4. Németország Németország (23)
 5. Uruguay Uruguay (22)
 6. Argentína Argentína (18)
 7. Ausztria Ausztria (18)
 8. Kanada Kanada (17)
 9. Izrael Izrael (12)
 10. Anglia Anglia (11)
 11. Magyarország Magyarország (10)
 12. Dél-Afrika Dél-Afrika (9)
 13. Spanyolország Spanyolország (4)
 14. Ausztrália Ausztrália (3)
 15. Dánia Dánia (3)
 16. Norvégia Norvégia (3)
 17. Kolumbia Kolumbia (2)
 18. Costa Rica Costa Rica (2)
 19. Horvátország Horvátország (2)
 20. Peru Peru (2)
 21. Románia Románia (2)
 22. Szlovákia Szlovákia (1)
 23. Bolívia Bolívia (1)
 24. Chile Chile (1)
 25. Kína Kína (1)
 26. Skócia Skócia (1)
 27. Mexikó Mexikó (1)
 28. Oroszország Oroszország (1)
 29. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 30. Svédország Svédország (1)
 31. Szlovénia Szlovénia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Tulipan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Tulipan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Tulipan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Tulipan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Tulipan vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Tulipan. Ennek az az oka, hogy sokszor a Tulipan vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Tulipan vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Tulipano
 2. Tulpan
 3. Talpan
 4. Tulvan
 5. Tiliban
 6. Talaban
 7. Talavan
 8. Taluban
 9. Teleban
 10. Tlapana
 11. Talibon
 12. Talpone
 13. Tilfani
 14. Tlapanco
 15. Tulafono
 16. Telefin
 17. Talvani
 18. Talabante
 19. Talavante
 20. Talboom
 21. Telepnev
 22. Tolvanen
 23. Telefono
 24. Telephone
 25. Tolbanos
 26. Talving
 27. Telfener
 28. Telefonos
 29. Tolbaños