Vezetéknév Tamás

Ha többet szeretne tudni a Tamás vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Tamás vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Tamás vezetéknévvel rendelkezők.

A Tamás vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Tamás esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Tamás vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Tamás vezetéknév-térkép

Tamás családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Tamás vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Tamás-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Tamás vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Tamás vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Tamás a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (14282)
 2. Románia Románia (843)
 3. Szlovákia Szlovákia (81)
 4. Svájc Svájc (10)
 5. Svédország Svédország (6)
 6. Csehország Csehország (4)
 7. Németország Németország (4)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 9. Brazília Brazília (2)
 10. Anglia Anglia (2)
 11. Hollandia Hollandia (2)
 12. Ausztria Ausztria (1)
 13. Spanyolország Spanyolország (1)
 14. Finnország Finnország (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. Görögország Görögország (1)
 17. Írország Írország (1)
 18. Izrael Izrael (1)
 19. Olaszország Olaszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Tamás az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Tamás vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Tamás a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Tamás szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Tamás. Ennek az az oka, hogy sokszor a Tamás vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Tamás vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Tamás vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Tamási
 2. Tomás
 3. Tamas
 4. Tames
 5. Tams
 6. Tanács
 7. Tamis
 8. Tomàs
 9. Tanús
 10. Tamáš
 11. Tamos
 12. Tamajo
 13. Tamaki
 14. Tamasi
 15. Tamassi
 16. Tamasy
 17. Tamez
 18. Tameza
 19. Tamise
 20. Tamke
 21. Tanas
 22. Tanis
 23. Tanks
 24. Tannis
 25. Tanous
 26. Temes
 27. Temmes
 28. Tems
 29. Thames
 30. Thams
 31. Timas
 32. Times
 33. Timis
 34. Timmes
 35. Timmis
 36. Timms
 37. Tims
 38. Tomas
 39. Tomes
 40. Tommas