Vezetéknév Szilágyi

Ha többet szeretne tudni a Szilágyi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Szilágyi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Szilágyi vezetéknévvel rendelkezők.

A Szilágyi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Szilágyi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Szilágyi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Szilágyi vezetéknév-térkép

Szilágyi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Szilágyi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Szilágyi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Szilágyi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Szilágyi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Szilágyi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (40575)
 2. Románia Románia (526)
 3. Szlovákia Szlovákia (171)
 4. Csehország Csehország (48)
 5. Svédország Svédország (12)
 6. Szerbia Szerbia (5)
 7. Anglia Anglia (4)
 8. Brazília Brazília (3)
 9. Németország Németország (3)
 10. Szlovénia Szlovénia (3)
 11. Dánia Dánia (2)
 12. Hollandia Hollandia (2)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 14. Algéria Algéria (1)
 15. Finnország Finnország (1)
 16. Izland Izland (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Norvégia Norvégia (1)
 19. Lengyelország Lengyelország (1)
 20. Oroszország Oroszország (1)
 21. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Szilágyi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Szilágyi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Szilágyi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Szilágyi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Szilágyi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Szilágyi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Szilágyi vezetéknév átment mutációkon.

 1. Szilagyi
 2. Silagyi
 3. Silaghi
 4. Silagi
 5. Silagy
 6. Szalóki
 7. Szilasi
 8. Szalóky
 9. Salegi
 10. Salegui
 11. Salghi
 12. Silacci
 13. Silago
 14. Silasi
 15. Silgo
 16. Silguy
 17. Siliga
 18. Silkey
 19. Silochi
 20. Solaegui
 21. Szalewski
 22. Szelag
 23. Szeliga
 24. Szeliski
 25. Szeluga
 26. Szollosi
 27. Szolosi
 28. Szolowski
 29. Szulewski
 30. Silesky
 31. Solaegi
 32. Silga
 33. Skilsky
 34. Sileshi
 35. Szálkai
 36. Szalkai
 37. Sulugui
 38. Seláez
 39. Szluga
 40. Suligoi