Vezetéknév Székely

Ha többet szeretne tudni a Székely vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Székely vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Székely vezetéknévvel rendelkezők.

A Székely vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Székely esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Székely vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Székely vezetéknév-térkép

Székely családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Székely vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Székely-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Székely vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Székely vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Székely a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (16004)
 2. Románia Románia (1585)
 3. Szlovákia Szlovákia (254)
 4. Csehország Csehország (38)
 5. Svájc Svájc (18)
 6. Ausztria Ausztria (14)
 7. Svédország Svédország (10)
 8. Argentína Argentína (3)
 9. Belgium Belgium (3)
 10. Németország Németország (3)
 11. Franciaország Franciaország (2)
 12. Anglia Anglia (2)
 13. Mexikó Mexikó (2)
 14. Ausztrália Ausztrália (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Dánia Dánia (1)
 17. Spanyolország Spanyolország (1)
 18. Finnország Finnország (1)
 19. Hollandia Hollandia (1)
 20. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 21. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Székely az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Székely vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Székely a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Székely szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Székely vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Székely vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Székely vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Szekely
 2. Sekely
 3. Szakaly
 4. Sikely
 5. Sackel
 6. Sagely
 7. Schakel
 8. Seckel
 9. Seekell
 10. Seikel
 11. Sekel
 12. Sekela
 13. Shekel
 14. Shekell
 15. Sickel
 16. Sockel
 17. Sokel
 18. Sukel
 19. Szakal
 20. Szukala
 21. Suckel
 22. Szakály
 23. Soikkeli
 24. Szykula
 25. Ségal
 26. Szakiel
 27. Sukkel
 28. Sökol
 29. Szakola
 30. Sikeli
 31. Sockell
 32. Sicely
 33. Shackel
 34. Shackell
 35. Sokell
 36. Sacheli
 37. Sagaley
 38. Sagel
 39. Sakal
 40. Sakala