Vezetéknév Slager

Ha többet szeretne tudni a Slager vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Slager vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Slager vezetéknévvel rendelkezők.

A Slager vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Slager esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Slager vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Slager vezetéknév-térkép

Slager családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Slager vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Slager-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Slager vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Slager vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Slager a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (2081)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1871)
 3. Kanada Kanada (240)
 4. Ausztrália Ausztrália (55)
 5. Suriname Suriname (28)
 6. Anglia Anglia (24)
 7. Németország Németország (18)
 8. Franciaország Franciaország (15)
 9. Svájc Svájc (11)
 10. Aruba Aruba (9)
 11. Brazília Brazília (8)
 12. Belgium Belgium (4)
 13. Olaszország Olaszország (2)
 14. Norvégia Norvégia (2)
 15. Új-Zéland Új-Zéland (2)
 16. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 17. Dánia Dánia (1)
 18. Spanyolország Spanyolország (1)
 19. Skócia Skócia (1)
 20. Magyarország Magyarország (1)
 21. Írország Írország (1)
 22. Izrael Izrael (1)
 23. Mexikó Mexikó (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)
 25. Svédország Svédország (1)
 26. Ausztria Ausztria (1)
 27. Kína Kína (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Slager az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Slager vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Slager a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Slager szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Slager vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Slager vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Slager vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Slaker
 2. Sleger
 3. Sliger
 4. Salazer
 5. Salger
 6. Schlager
 7. Seliger
 8. Slasor
 9. Sleeger
 10. Slegers
 11. Slicer
 12. Sligar
 13. Sliker
 14. Slogar
 15. Slyker
 16. Sulger
 17. Slazar
 18. Solger
 19. Salagara
 20. Salagre
 21. Salasar
 22. Salazar
 23. Salser
 24. Salzer
 25. Scaliger
 26. Schlaeger
 27. Seeliger
 28. Selcer
 29. Selker
 30. Selser
 31. Selzer
 32. Silker
 33. Silzer
 34. Sleezer
 35. Sleigher
 36. Slesser
 37. Slicher
 38. Slicker
 39. Slisher
 40. Slocker