Vezetéknév Sárközi

Ha többet szeretne tudni a Sárközi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Sárközi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Sárközi vezetéknévvel rendelkezők.

A Sárközi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Sárközi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Sárközi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Sárközi vezetéknév-térkép

Sárközi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Sárközi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Sárközi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Sárközi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Sárközi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Sárközi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (10673)
 2. Szlovákia Szlovákia (198)
 3. Csehország Csehország (104)
 4. Románia Románia (64)
 5. Svédország Svédország (6)
 6. Németország Németország (2)
 7. Ausztria Ausztria (1)
 8. Belgium Belgium (1)
 9. Svájc Svájc (1)
 10. Dánia Dánia (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Norvégia Norvégia (1)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Sárközi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Sárközi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Sárközi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Sárközi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Sárközi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Sárközi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Sárközi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Sárközi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Sarkozi
 2. Sarkozy
 3. šarkezi
 4. Sirkeci
 5. Saragoza
 6. Sarkees
 7. Sarkes
 8. Sarkis
 9. Serkes
 10. Sharkus
 11. Siarkowski
 12. Sirkis
 13. Skrzycki
 14. Szarkowski
 15. Skarzyski
 16. Sergasi
 17. Sarkisov
 18. Saarikoski
 19. Serkis
 20. Skórkowski
 21. Serkowski
 22. Sarcosi
 23. Shirosaki
 24. Sarqueze
 25. Sierkowski
 26. Srokosz
 27. Saragosa
 28. Saragusa
 29. Sarasaga
 30. Sarcos
 31. Sarcus
 32. Sargas
 33. Sargis
 34. Sargues
 35. Sarkesian
 36. Sarkisian
 37. Sarkisova
 38. Sarkissian
 39. Sarkisyan
 40. Sarraseca