Vezetéknév Romanovsky

Ha többet szeretne tudni a Romanovsky vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Romanovsky vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Romanovsky vezetéknévvel rendelkezők.

A Romanovsky vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Romanovsky esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Romanovsky vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Romanovsky vezetéknév-térkép

Romanovsky családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Romanovsky vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Romanovsky-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Romanovsky vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Romanovsky vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Romanovsky a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (5621)
 2. Fehéroroszország Fehéroroszország (3598)
 3. Kazahsztán Kazahsztán (483)
 4. Üzbegisztán Üzbegisztán (303)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (174)
 6. Kirgizisztán Kirgizisztán (54)
 7. Kanada Kanada (36)
 8. Anglia Anglia (24)
 9. Transznisztria Transznisztria (19)
 10. Dél-Afrika Dél-Afrika (17)
 11. Moldova Moldova (10)
 12. Ukrajna Ukrajna (9)
 13. Ausztrália Ausztrália (6)
 14. Brazília Brazília (6)
 15. Németország Németország (6)
 16. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (4)
 17. Türkmenisztán Türkmenisztán (4)
 18. Csehország Csehország (3)
 19. Románia Románia (2)
 20. Argentína Argentína (1)
 21. Franciaország Franciaország (1)
 22. Grúzia Grúzia (1)
 23. Izrael Izrael (1)
 24. Olaszország Olaszország (1)
 25. Lettország Lettország (1)
 26. Mexikó Mexikó (1)
 27. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 28. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 29. Svédország Svédország (1)
 30. Szlovákia Szlovákia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Romanovsky az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Romanovsky vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Romanovsky a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Romanovsky szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Romanovsky vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Romanovsky. Ennek az az oka, hogy sokszor a Romanovsky vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Romanovsky vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Romanovsky vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Romanovsky vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Romanovsky vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Romanovsky vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Romanovska
 2. Romanovski
 3. Romanovskaya
 4. Romanovs
 5. Romanoviski
 6. Romanov
 7. Romanova
 8. Romanovich
 9. Romanová
 10. Romanovych
 11. Rumenovski
 12. Romaniv
 13. Romanoff
 14. Rumanov
 15. Romanof
 16. Romanyv
 17. Ramanovic
 18. Romanovitch
 19. Rominov
 20. Rumenov
 21. Rumenova
 22. Rumanoff
 23. Rahmanov
 24. Rahmanova
 25. Rahmanović
 26. Románov
 27. Rahmanovic
 28. Rahmonov
 29. Rahmonova
 30. Raymonvil
 31. Ramonfaur
 32. Ronnenberg
 33. Ramon-borja
 34. Ramon borja
 35. Rennenberg
 36. Runemberg