Vezetéknév Portugués

Ha többet szeretne tudni a Portugués vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Portugués vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Portugués vezetéknévvel rendelkezők.

A Portugués vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Portugués esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Portugués vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Portugués vezetéknév-térkép

Portugués családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Portugués vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Portugués-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Portugués vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Portugués vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Portugués a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (4)
 2. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Portugués az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Portugués vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Portugués a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Portugués szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Portugués vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Portugués vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Portugués vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Portugués vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Portugués vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Portugués vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Português
 2. Portugues
 3. Portuguêz
 4. Portugaels
 5. Portuguez
 6. Portuguese
 7. Portugais
 8. Portuguesa
 9. Porteous
 10. Porteus
 11. Portugal
 12. Portugall
 13. Portus
 14. Portugalia
 15. Portius
 16. Partagas
 17. Partegas
 18. Perdigues
 19. Pertegas
 20. Perteguer
 21. Perthuis
 22. Pertuis
 23. Poortugael
 24. Portago
 25. Portais
 26. Portas
 27. Portes
 28. Portigiani
 29. Portis
 30. Portogalli
 31. Portois
 32. Portos
 33. Ports
 34. Portuese
 35. Portugalete
 36. Portugaliza
 37. Pertus
 38. Portogallo
 39. Portoghese
 40. Portuze