Vezetéknév Pittas

Ha többet szeretne tudni a Pittas vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Pittas vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Pittas vezetéknévvel rendelkezők.

A Pittas vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Pittas esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Pittas vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Pittas vezetéknév-térkép

Pittas családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Pittas vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Pittas-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Pittas vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Pittas vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Pittas a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Görögország Görögország (853)
 2. Ciprus Ciprus (690)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (372)
 4. Anglia Anglia (131)
 5. Brazília Brazília (116)
 6. Ausztrália Ausztrália (56)
 7. Dél-Afrika Dél-Afrika (32)
 8. Argentína Argentína (24)
 9. Kanada Kanada (17)
 10. Németország Németország (17)
 11. India India (9)
 12. Venezuela Venezuela (6)
 13. Lengyelország Lengyelország (2)
 14. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 15. Bulgária Bulgária (1)
 16. Kína Kína (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Írország Írország (1)
 19. Olaszország Olaszország (1)
 20. Hollandia Hollandia (1)
 21. Norvégia Norvégia (1)
 22. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Pittas az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Pittas vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Pittas a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Pittas szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Pittas vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Pittas. Ennek az az oka, hogy sokszor a Pittas vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Pittas vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Pittas vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Pittas vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Pittas vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Pittas vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Pittas vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Pettas
 2. Pietas
 3. Pittis
 4. Pitts
 5. Pitas
 6. Patas
 7. Pattis
 8. Patts
 9. Paytas
 10. Pettes
 11. Pettis
 12. Petts
 13. Pettus
 14. Pettys
 15. Piatak
 16. Pitis
 17. Pitka
 18. Pitois
 19. Pittack
 20. Pittius
 21. Pittz
 22. Potas
 23. Pottes
 24. Potts
 25. Putts
 26. Pytts
 27. Putas
 28. Pitus
 29. Pitasi
 30. Pits
 31. Pittaka
 32. Pidias
 33. Pitak
 34. Paats
 35. Paets
 36. Patac
 37. Patak
 38. Pates
 39. Pathak
 40. Patka