Vezetéknév Piedro

Ha többet szeretne tudni a Piedro vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Piedro vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Piedro vezetéknévvel rendelkezők.

A Piedro vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Piedro esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Piedro vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Piedro vezetéknév-térkép

Piedro családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Piedro vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Piedro-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Piedro vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Piedro vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Piedro a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (16)
 2. Brazília Brazília (5)
 3. Németország Németország (1)
 4. Spanyolország Spanyolország (1)
 5. Franciaország Franciaország (1)
 6. Hollandia Hollandia (1)
 7. Oroszország Oroszország (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Piedro az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Piedro vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Piedro a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Piedro szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Piedro vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Pedro
 2. Piedra
 3. Pietro
 4. Padro
 5. Pedra
 6. Pedre
 7. Pedri
 8. Pedrow
 9. Peidro
 10. Petro
 11. Peydro
 12. Pidre
 13. Pietra
 14. Pietre
 15. Pietri
 16. Pitaro
 17. Piteiro
 18. Pietrow
 19. Pedroo
 20. Pidra
 21. Pidr
 22. Padero
 23. Padrao
 24. Padre
 25. Pateiro
 26. Patero
 27. Patro
 28. Pedrayo
 29. Peteiro
 30. Petero
 31. Petr
 32. Petra
 33. Petre
 34. Petri
 35. Petroi
 36. Petrou
 37. Petrow
 38. Petroy
 39. Petru
 40. Petry