Vezetéknév Parasca

Ha többet szeretne tudni a Parasca vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Parasca vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Parasca vezetéknévvel rendelkezők.

A Parasca vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Parasca esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Parasca vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Parasca vezetéknév-térkép

Parasca családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Parasca vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Parasca-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Parasca vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Parasca vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Parasca a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (1739)
 2. Moldova Moldova (314)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (47)
 4. Ausztria Ausztria (34)
 5. Belgium Belgium (34)
 6. Spanyolország Spanyolország (27)
 7. Németország Németország (7)
 8. Olaszország Olaszország (5)
 9. Dánia Dánia (3)
 10. Oroszország Oroszország (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Franciaország Franciaország (1)
 13. Irán Irán (1)
 14. Luxemburg Luxemburg (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Parasca az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Parasca vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Parasca a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Parasca szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Parasca. Ennek az az oka, hogy sokszor a Parasca vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Parasca vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Prasca
 2. Parassa
 3. Pariasca
 4. Paraska
 5. Paracha
 6. Paragua
 7. Paraja
 8. Parajua
 9. Paraka
 10. Paras
 11. Paraski
 12. Paresa
 13. Parisch
 14. Parsa
 15. Parscau
 16. Parsch
 17. Peracca
 18. Pirosca
 19. Prasch
 20. Praska
 21. Prisca
 22. Peraca
 23. Parasi
 24. Parasii
 25. Parica
 26. Parashi
 27. Prasa
 28. Prasco
 29. Paracchi
 30. Parache
 31. Parag
 32. Parage
 33. Paraiso
 34. Paraje
 35. Parajo
 36. Parayos
 37. Paraz
 38. Parazoo
 39. Parce
 40. Parcha