Vezetéknév Palyan

Ha többet szeretne tudni a Palyan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Palyan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Palyan vezetéknévvel rendelkezők.

A Palyan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Palyan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Palyan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Palyan vezetéknév-térkép

Palyan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Palyan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Palyan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Palyan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Palyan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Palyan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Örményország Örményország (647)
 2. Grúzia Grúzia (548)
 3. Oroszország Oroszország (416)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (85)
 5. Abházia Abházia (66)
 6. India India (23)
 7. Moldova Moldova (3)
 8. Franciaország Franciaország (2)
 9. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 10. Indonézia Indonézia (1)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 12. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Palyan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Palyan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Palyan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Palyan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Palyan vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Palyan vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Palan
 2. Palean
 3. Pallan
 4. Paloyan
 5. Paluan
 6. Palain
 7. Palen
 8. Paliani
 9. Palin
 10. Pallen
 11. Pallin
 12. Palma
 13. Palon
 14. Paulhan
 15. Pelan
 16. Pellan
 17. Pilan
 18. Plan
 19. Playan
 20. Pleyan
 21. Polan
 22. Pollan
 23. Pullan
 24. Palauan
 25. Piloyan
 26. Poloyan
 27. Palhano
 28. Palyama
 29. Palun
 30. Pallon
 31. Pawlyn
 32. Pahlen
 33. Palama
 34. Palena
 35. Palina
 36. Palini
 37. Palino
 38. Pallem
 39. Pallini
 40. Pallone