Vezetéknév Pásztor

Ha többet szeretne tudni a Pásztor vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Pásztor vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Pásztor vezetéknévvel rendelkezők.

A Pásztor vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Pásztor esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Pásztor vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Pásztor vezetéknév-térkép

Pásztor családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Pásztor vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Pásztor-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Pásztor vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Pásztor vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Pásztor a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (12845)
 2. Szlovákia Szlovákia (961)
 3. Csehország Csehország (67)
 4. Románia Románia (48)
 5. Svájc Svájc (6)
 6. Hollandia Hollandia (6)
 7. Szerbia Szerbia (4)
 8. Anglia Anglia (3)
 9. Svédország Svédország (3)
 10. Belgium Belgium (1)
 11. Németország Németország (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Izland Izland (1)
 14. Nigéria Nigéria (1)
 15. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Pásztor az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Pásztor vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Pásztor a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Pásztor szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Pásztor vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Pásztor. Ennek az az oka, hogy sokszor a Pásztor vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Pásztor vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Pásztor vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Pásztor vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Pásztor vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Pasztor
 2. Pastor
 3. Pistor
 4. Pasztory
 5. Pestor
 6. Paster
 7. Pastir
 8. Pastoor
 9. Pastora
 10. Pastore
 11. Pastori
 12. Pastors
 13. Pastory
 14. Pastur
 15. Paxtor
 16. Peaster
 17. Pesador
 18. Pester
 19. Peyster
 20. Pfister
 21. Phister
 22. Piester
 23. Pisador
 24. Pister
 25. Poster
 26. Pustar
 27. Puster
 28. Pastour
 29. Pector
 30. Pásztorová
 31. Pistore
 32. Passador
 33. Pestoor
 34. Pachter
 35. Pagador
 36. Passwater
 37. Pastera
 38. Pastero
 39. Pasteur
 40. Pastiro