Vezetéknév özdil

Ha többet szeretne tudni a özdil vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a özdil vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban özdil vezetéknévvel rendelkezők.

A özdil vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a özdil esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a özdil vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A özdil vezetéknév-térkép

özdil családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a özdil vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes özdil-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a özdil vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a özdil vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha özdil a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Törökország Törökország (12203)
 2. Németország Németország (185)
 3. Észak-Ciprus Észak-Ciprus (113)
 4. Norvégia Norvégia (3)
 5. Svédország Svédország (3)
 6. Anglia Anglia (2)
 7. Chile Chile (1)
 8. Olaszország Olaszország (1)
 9. Hollandia Hollandia (1)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több özdil az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek özdil vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a özdil a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a özdil szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a özdil vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a özdil. Ennek az az oka, hogy sokszor a özdil vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a özdil vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a özdil vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a özdil vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a özdil vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más özdil vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ogdahl
 2. Ostal
 3. Ostel
 4. Ostlie
 5. östling
 6. Oksztul
 7. Osadolor
 8. Ostale
 9. Ostler
 10. Ostling
 11. Ostwald
 12. Ostwalt
 13. Ogoudele
 14. östlund
 15. Ocotillo
 16. Oostwal
 17. Ostlund
 18. Ostoles
 19. Octalien
 20. Ostalaza
 21. Ostalrich
 22. Ostolaza
 23. Ogoutolou
 24. Ostellari
 25. Ostolozaga
 26. Ostalowski
 27. Ochoa de alda
 28. Ochoa de olza
 29. Ochoa de olano
 30. Ochoa de alaiza