Vezetéknév Mandina

Ha többet szeretne tudni a Mandina vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Mandina vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Mandina vezetéknévvel rendelkezők.

A Mandina vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Mandina esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Mandina vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Mandina vezetéknév-térkép

Mandina családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Mandina vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Mandina-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Mandina vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Mandina vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Mandina a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (374)
 2. Zimbabwe Zimbabwe (325)
 3. Kuba Kuba (265)
 4. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (219)
 5. Olaszország Olaszország (109)
 6. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (101)
 7. Ukrajna Ukrajna (45)
 8. Brazília Brazília (38)
 9. Franciaország Franciaország (24)
 10. Indonézia Indonézia (18)
 11. Argentína Argentína (17)
 12. Oroszország Oroszország (14)
 13. Kenya Kenya (9)
 14. India India (6)
 15. Ausztrália Ausztrália (5)
 16. Malawi Malawi (4)
 17. Kamerun Kamerun (3)
 18. Venezuela Venezuela (3)
 19. Kanada Kanada (2)
 20. Németország Németország (2)
 21. Niger Niger (2)
 22. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 23. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 24. Belgium Belgium (1)
 25. Botswana Botswana (1)
 26. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 27. Kína Kína (1)
 28. Gabon Gabon (1)
 29. Nigéria Nigéria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Mandina az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Mandina vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Mandina a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Mandina szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Mandina vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Mandina vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Mandina vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Mandina vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Mandina vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Mandina vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Mandin
 2. Mandini
 3. Mendina
 4. Manding
 5. Mandana
 6. Mandinga
 7. Mandona
 8. Mundina
 9. Mandinya
 10. Manden
 11. Mandiang
 12. Mandon
 13. Mantin
 14. Mantini
 15. Mendin
 16. Mondin
 17. Mondine
 18. Mondini
 19. Mondino
 20. Mondona
 21. Mundin
 22. Mundine
 23. Munding
 24. Mandun
 25. Mandian
 26. Mandimba
 27. Mandeng
 28. Menduina
 29. Mendana
 30. Mantinan
 31. Mandanda
 32. Muntina
 33. Mamdani
 34. Mandaña
 35. Mandianes
 36. Mandome
 37. Mandonado
 38. Mandones
 39. Mantione
 40. Manton