Vezetéknév Lukács

Ha többet szeretne tudni a Lukács vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Lukács vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Lukács vezetéknévvel rendelkezők.

A Lukács vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Lukács esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Lukács vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Lukács vezetéknév-térkép

Lukács családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Lukács vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Lukács-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Lukács vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Lukács vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Lukács a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (18855)
 2. Románia Románia (1251)
 3. Szlovákia Szlovákia (735)
 4. Csehország Csehország (95)
 5. Svédország Svédország (13)
 6. Szlovénia Szlovénia (6)
 7. Chile Chile (4)
 8. Finnország Finnország (4)
 9. Svájc Svájc (3)
 10. Dánia Dánia (3)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 12. Ausztria Ausztria (1)
 13. Belgium Belgium (1)
 14. Németország Németország (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Izland Izland (1)
 17. Hollandia Hollandia (1)
 18. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Lukács az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Lukács vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Lukács a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Lukács szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Lukács vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Lukács. Ennek az az oka, hogy sokszor a Lukács vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Lukács vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Lukács vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Lukács vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Lukács vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Lukács vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Lukácsi
 2. Lukacs
 3. Lukáš
 4. Lukac
 5. Lukach
 6. Lukas
 7. Lukes
 8. Lukic
 9. Lukich
 10. Lukis
 11. Lukkes
 12. Luksic
 13. Luksich
 14. Lukus
 15. Lukshis
 16. Lukacz
 17. Lukasch
 18. Lukesch
 19. Lakas
 20. Lakes
 21. Lakic
 22. Lakis
 23. Lakos
 24. Lekas
 25. Lekes
 26. Lekic
 27. Lekkas
 28. Likes
 29. Likhach
 30. Likos
 31. Loukas
 32. Luaces
 33. Lucaci
 34. Lucas
 35. Luces
 36. Lucescu
 37. Luchas
 38. Luchies
 39. Luchs
 40. Lucic