Vezetéknév Juhász

Ha többet szeretne tudni a Juhász vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Juhász vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Juhász vezetéknévvel rendelkezők.

A Juhász vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Juhász esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Juhász vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Juhász vezetéknév-térkép

Juhász családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Juhász vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Juhász-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Juhász vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Juhász vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Juhász a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (49710)
 2. Szlovákia Szlovákia (1384)
 3. Románia Románia (111)
 4. Csehország Csehország (108)
 5. Svédország Svédország (11)
 6. Anglia Anglia (6)
 7. Németország Németország (3)
 8. Szerbia Szerbia (3)
 9. Oroszország Oroszország (3)
 10. Ausztria Ausztria (2)
 11. Belgium Belgium (2)
 12. Dánia Dánia (2)
 13. Finnország Finnország (2)
 14. Olaszország Olaszország (2)
 15. Hollandia Hollandia (2)
 16. Argentína Argentína (1)
 17. Bulgária Bulgária (1)
 18. Kanada Kanada (1)
 19. Svájc Svájc (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Görögország Görögország (1)
 22. Írország Írország (1)
 23. Norvégia Norvégia (1)
 24. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 25. Törökország Törökország (1)
 26. Uganda Uganda (1)
 27. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Juhász az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Juhász vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Juhász a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Juhász szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Juhász vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Juhász vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Juhász vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Juhász vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Juhász vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Juhász vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Juhás
 2. Juhasz
 3. Juhas
 4. Juhos
 5. Jucá
 6. Johes
 7. Johs
 8. Jues
 9. Juez
 10. Juis
 11. Juiz
 12. Jus
 13. Jusi
 14. Jussy
 15. Jehasse
 16. Jusu
 17. Juška
 18. Jahish
 19. Jaïs
 20. Jasz
 21. Jaacks
 22. Jacks
 23. Jaecks
 24. Jaez
 25. Jahic
 26. Jahjah
 27. Jaisi
 28. Jaks
 29. Jaksa
 30. Jas
 31. Jasa
 32. Jasi
 33. Jaso
 34. Jass
 35. Jassa
 36. Jasse
 37. Jasso
 38. Jasu
 39. Jaus
 40. Jausa