Vezetéknév John-baptiste

Ha többet szeretne tudni a John-baptiste vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a John-baptiste vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban John-baptiste vezetéknévvel rendelkezők.

A John-baptiste vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a John-baptiste esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a John-baptiste vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A John-baptiste vezetéknév-térkép

John-baptiste családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a John-baptiste vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes John-baptiste-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a John-baptiste vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a John-baptiste vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha John-baptiste a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (404)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (79)
 3. Dominika Dominika (61)
 4. Kanada Kanada (54)
 5. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (54)
 6. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (39)
 7. Franciaország Franciaország (24)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (9)
 9. Antigua és Barbuda Antigua és Barbuda (1)
 10. Ausztria Ausztria (1)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Montserrat Montserrat (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több John-baptiste az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek John-baptiste vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a John-baptiste a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a John-baptiste szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Johnbaptiste
 2. John baptiste
 3. Jean-baptiste
 4. Jeanbaptiste
 5. Jean baptiste
 6. Jean-baptist
 7. Jno-baptiste
 8. Jeanbaptist
 9. Jnbaptist
 10. Jeanfavre
 11. Juan pablo
 12. Jean-baptiste-simonne