Vezetéknév Illés

Ha többet szeretne tudni a Illés vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Illés vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Illés vezetéknévvel rendelkezők.

A Illés vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Illés esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Illés vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Illés vezetéknév-térkép

Illés családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Illés vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Illés-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Illés vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Illés vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Illés a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (14072)
 2. Szlovákia Szlovákia (304)
 3. Románia Románia (96)
 4. Csehország Csehország (35)
 5. Svédország Svédország (15)
 6. Svájc Svájc (12)
 7. Ausztria Ausztria (3)
 8. Németország Németország (2)
 9. Anglia Anglia (2)
 10. Belgium Belgium (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Málta Málta (1)
 13. Hollandia Hollandia (1)
 14. Norvégia Norvégia (1)
 15. Oroszország Oroszország (1)
 16. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 17. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Illés az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Illés vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Illés a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Illés szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Illés vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Illés vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Illés vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Illés vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Illés vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ilyés
 2. Illas
 3. Illes
 4. Illias
 5. Illies
 6. Illyes
 7. Illis
 8. Illyas
 9. Ilas
 10. Iles
 11. Ilias
 12. Ilies
 13. Illg
 14. Illice
 15. Illich
 16. Illick
 17. Illig
 18. Illuz
 19. Ilyas
 20. Ilyes
 21. Ilys
 22. Iliyas
 23. Iliass
 24. Iulius
 25. Ilyass
 26. Illge
 27. Illouz
 28. Ilos
 29. Illica
 30. Illic
 31. Ilis
 32. Ilków
 33. Illicz
 34. Ilasa
 35. Ilascu
 36. Ilasi
 37. Ilca
 38. Ilche
 39. Ilg
 40. Ilic