Vezetéknév Hilmarsdóttir

Ha többet szeretne tudni a Hilmarsdóttir vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Hilmarsdóttir vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Hilmarsdóttir vezetéknévvel rendelkezők.

A Hilmarsdóttir vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Hilmarsdóttir esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Hilmarsdóttir vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Hilmarsdóttir vezetéknév-térkép

Hilmarsdóttir családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Hilmarsdóttir vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Hilmarsdóttir-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Hilmarsdóttir vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Hilmarsdóttir vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Hilmarsdóttir a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Izland Izland (652)
 2. Dánia Dánia (11)
 3. Feröer-szigetek Feröer-szigetek (4)
 4. Svédország Svédország (4)
 5. Norvégia Norvégia (1)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Hilmarsdóttir az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Hilmarsdóttir vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Hilmarsdóttir a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Hilmarsdóttir szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Hilmarsdóttir vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Hilmarsdottir
 2. Hólmarsdóttir
 3. Hilmarsson
 4. Helmair
 5. Hilmersson
 6. Hilmayer
 7. Hilmert
 8. Halmari
 9. Helmers
 10. Helmersen
 11. Hillmayr
 12. Hilmer
 13. Helmersson
 14. Hailemariam
 15. Hallmark
 16. Hellmers
 17. Helmer
 18. Helmerich
 19. Helmerick
 20. Helmreich
 21. Helmrich
 22. Hillmer
 23. Hillner
 24. Holmer
 25. Helmore
 26. Hillenaar
 27. Hilimire
 28. Helmeyer
 29. Halenar
 30. Hallemeier
 31. Heilner
 32. Hellmer
 33. Hellner
 34. Hollenhorst
 35. Hollmer
 36. Hollinrake