Vezetéknév Haefele

Ha többet szeretne tudni a Haefele vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Haefele vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Haefele vezetéknévvel rendelkezők.

A Haefele vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Haefele esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Haefele vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Haefele vezetéknév-térkép

Haefele családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Haefele vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Haefele-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Haefele vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Haefele vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Haefele a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dél-Afrika Dél-Afrika (814)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (809)
 3. Ausztrália Ausztrália (300)
 4. Németország Németország (200)
 5. Svájc Svájc (64)
 6. Franciaország Franciaország (42)
 7. Kanada Kanada (35)
 8. Chile Chile (24)
 9. Argentína Argentína (16)
 10. Ausztria Ausztria (15)
 11. Anglia Anglia (6)
 12. Thaiföld Thaiföld (6)
 13. Új-Zéland Új-Zéland (3)
 14. Brazília Brazília (1)
 15. Izland Izland (1)
 16. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Haefele az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Haefele vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Haefele a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Haefele szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Haefele vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Haefele vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Haefele vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Haefeli
 2. Hafele
 3. Hefele
 4. Hafeli
 5. Hefel
 6. Hoefel
 7. Hoefle
 8. Heffle
 9. Haebel
 10. Haffel
 11. Habel
 12. Habela
 13. Hable
 14. Haffley
 15. Haffly
 16. Hafley
 17. Haifley
 18. Happel
 19. Happle
 20. Havel
 21. Havela
 22. Havely
 23. Hebble
 24. Hebel
 25. Heble
 26. Heffel
 27. Heffley
 28. Hefley
 29. Heiple
 30. Hepell
 31. Hepple
 32. Hevel
 33. Hevell
 34. Hiebel
 35. Hoebel
 36. Hoeffel
 37. Hoevel
 38. Hoevell
 39. Hubele
 40. Huebel