Vezetéknév Hacienda

Ha többet szeretne tudni a Hacienda vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Hacienda vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Hacienda vezetéknévvel rendelkezők.

A Hacienda vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Hacienda esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Hacienda vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Hacienda vezetéknév-térkép

Hacienda családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Hacienda vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Hacienda-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Hacienda vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Hacienda vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Hacienda a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ecuador Ecuador (71)
 2. Mexikó Mexikó (55)
 3. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (31)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (28)
 5. Kolumbia Kolumbia (16)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (15)
 7. Spanyolország Spanyolország (7)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (6)
 9. Argentína Argentína (4)
 10. Paraguay Paraguay (2)
 11. Bolívia Bolívia (1)
 12. Costa Rica Costa Rica (1)
 13. Németország Németország (1)
 14. Franciaország Franciaország (1)
 15. Guatemala Guatemala (1)
 16. Horvátország Horvátország (1)
 17. Indonézia Indonézia (1)
 18. Montenegró Montenegró (1)
 19. Románia Románia (1)
 20. Oroszország Oroszország (1)
 21. Uruguay Uruguay (1)
 22. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Hacienda az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Hacienda vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Hacienda a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Hacienda szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Hacienda vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Hacienda. Ennek az az oka, hogy sokszor a Hacienda vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Hacienda vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Hacienda vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Hacienda vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Haccandy
 2. Husmeda
 3. Hyacinth
 4. Hakimad
 5. Hassent
 6. Hagendorf
 7. Hagendorn
 8. Heckendorf
 9. Heckendorn
 10. Hoogendyk
 11. Housand
 12. Hughenden
 13. Huguenet
 14. Hyacinthe
 15. Huguenot
 16. Hasnat
 17. Hasnt
 18. Hasmid
 19. Hussenet
 20. Haigendorf
 21. Hasanat
 22. Hakamata
 23. Hagendoorn
 24. Hashemite
 25. Hashimoto
 26. Hegendorf
 27. Hekmat
 28. Hickmott
 29. Hignett
 30. Hignite
 31. Hignutt
 32. Hijimoto
 33. Hochanadel
 34. Hochendoner
 35. Hochmuth
 36. Hogendorp
 37. Hoogewind
 38. Hugnet
 39. Hugonet
 40. Huguenaud