Vezetéknév Habze

Ha többet szeretne tudni a Habze vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habze vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habze vezetéknévvel rendelkezők.

A Habze vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habze esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habze vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habze vezetéknév-térkép

Habze családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habze vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habze-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habze vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habze vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habze a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ecuador Ecuador (26)
 2. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 3. Mauritánia Mauritánia (1)
 4. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habze az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habze vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habze a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habze szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Habz
 2. Habza
 3. Habas
 4. Habig
 5. Habsi
 6. Hapke
 7. Hobza
 8. Habs
 9. Habes
 10. Habaj
 11. Hybza
 12. Habex
 13. Habis
 14. Habaz
 15. Habbes
 16. Habach
 17. Habash
 18. Habbas
 19. Habchi
 20. Habeck
 21. Habich
 22. Haefke
 23. Haefs
 24. Hafeez
 25. Hafez
 26. Hafezi
 27. Haffke
 28. Hafiz
 29. Hafsi
 30. Hapca
 31. Hapes
 32. Hapka
 33. Happs
 34. Haps
 35. Havas
 36. Haves
 37. Havice
 38. Havig
 39. Havis
 40. Hebbs