Vezetéknév Habtemariam

Ha többet szeretne tudni a Habtemariam vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habtemariam vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habtemariam vezetéknévvel rendelkezők.

A Habtemariam vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habtemariam esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habtemariam vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habtemariam vezetéknév-térkép

Habtemariam családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habtemariam vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habtemariam-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habtemariam vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habtemariam vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habtemariam a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (55190)
 2. Eritrea Eritrea (42075)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (430)
 4. Svédország Svédország (149)
 5. Kanada Kanada (76)
 6. Anglia Anglia (31)
 7. Hollandia Hollandia (25)
 8. Botswana Botswana (17)
 9. Németország Németország (17)
 10. Ausztrália Ausztrália (14)
 11. Olaszország Olaszország (10)
 12. Norvégia Norvégia (8)
 13. Finnország Finnország (5)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (5)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 16. Szudán Szudán (4)
 17. Svájc Svájc (3)
 18. Skócia Skócia (3)
 19. Angola Angola (1)
 20. Ausztria Ausztria (1)
 21. Belgium Belgium (1)
 22. Japán Japán (1)
 23. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 24. Szenegál Szenegál (1)
 25. Uganda Uganda (1)
 26. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habtemariam az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habtemariam vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habtemariam a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habtemariam szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Habtemariam vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Habtemariam. Ennek az az oka, hogy sokszor a Habtemariam vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Habtemariam vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Habtemikael
 2. Habedank
 3. Habtamu
 4. Haftaniuk
 5. Habdank
 6. Hauptman
 7. Hauptmann
 8. Hebtine
 9. Hebting
 10. Habden
 11. Haaften
 12. Haeften
 13. Hafften
 14. Haptonstall
 15. Hebden
 16. Hepting
 17. Heptner
 18. Hobden
 19. Hooftman
 20. Hubatenko
 21. Høvdanum
 22. Huffadine
 23. Hebdon
 24. Hefton
 25. Hepden
 26. Heptinstall
 27. Hepton
 28. Hibdon
 29. Hopetoun
 30. Hopton
 31. Hovden
 32. Hufton
 33. Hipedinger
 34. Hafidoun
 35. Hofton