Vezetéknév Habicht

Ha többet szeretne tudni a Habicht vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habicht vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habicht vezetéknévvel rendelkezők.

A Habicht vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habicht esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habicht vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habicht vezetéknév-térkép

Habicht családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habicht vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habicht-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habicht vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habicht vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habicht a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (2190)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (664)
 3. Észtország Észtország (130)
 4. Kanada Kanada (97)
 5. Lengyelország Lengyelország (63)
 6. Svájc Svájc (61)
 7. Brazília Brazília (45)
 8. Szlovénia Szlovénia (36)
 9. Hollandia Hollandia (21)
 10. Dánia Dánia (20)
 11. Ausztrália Ausztrália (17)
 12. Franciaország Franciaország (14)
 13. Paraguay Paraguay (14)
 14. Anglia Anglia (12)
 15. Argentína Argentína (5)
 16. Svédország Svédország (5)
 17. Ausztria Ausztria (4)
 18. Chile Chile (3)
 19. Spanyolország Spanyolország (2)
 20. Thaiföld Thaiföld (2)
 21. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 22. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 23. Panama Panama (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)
 25. Szingapúr Szingapúr (1)
 26. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habicht az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habicht vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habicht a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habicht szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Habicht vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Habicht vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Habicht vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Habicht vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Habgood
 2. Habouzit
 3. Haavisto
 4. Hapgood
 5. Hobgood
 6. Hovest
 7. Heaviside
 8. Hofstad
 9. Hofstadt
 10. Hofstatt
 11. Hofstedt
 12. Hofstee
 13. Hofstra
 14. Hopgood
 15. Hopster
 16. Hvezda
 17. Hvizdak
 18. Hvizdos
 19. Hafstein
 20. Hapsatou
 21. Hofsté
 22. Hepstall
 23. Hoffstadt
 24. Hofstede
 25. Hofstein
 26. Hebestreit
 27. Hofsteter
 28. Heavyside
 29. Hoffstede
 30. Hofstadter
 31. Hofstatter
 32. Hofstetten
 33. Hofstetter
 34. Hofstrand
 35. Hufstetler
 36. Hoffstatter
 37. Hoffstetter
 38. Huffstetler
 39. Huffstickler
 40. Huffstutler