Vezetéknév Habebe

Ha többet szeretne tudni a Habebe vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habebe vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habebe vezetéknévvel rendelkezők.

A Habebe vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habebe esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habebe vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habebe vezetéknév-térkép

Habebe családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habebe vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habebe-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habebe vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habebe vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habebe a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (1771)
 2. Egyiptom Egyiptom (1586)
 3. Irán Irán (493)
 4. Anglia Anglia (9)
 5. Zimbabwe Zimbabwe (6)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (5)
 7. Nigéria Nigéria (4)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Jordánia Jordánia (1)
 12. Hollandia Hollandia (1)
 13. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 14. Pakisztán Pakisztán (1)
 15. Oroszország Oroszország (1)
 16. Szíria Szíria (1)
 17. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habebe az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habebe vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habebe a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habebe szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Habebe. Ennek az az oka, hogy sokszor a Habebe vezetéknév átment mutációkon.

 1. Habeeb
 2. Habib
 3. Habiba
 4. Habibi
 5. Habeeba
 6. Habibu
 7. Hababa
 8. Haboba
 9. Habbab
 10. Habhab
 11. Habif
 12. Habibou
 13. Hebibi
 14. H'bib
 15. Haffaf
 16. Hafhaf
 17. Haffif
 18. Hafip
 19. Hafif
 20. Habahaba
 21. Habboubi
 22. Haviv
 23. Hapyv
 24. Houeibib
 25. Hopfauf