Vezetéknév Haaksma

Ha többet szeretne tudni a Haaksma vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Haaksma vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Haaksma vezetéknévvel rendelkezők.

A Haaksma vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Haaksma esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Haaksma vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Haaksma vezetéknév-térkép

Haaksma családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Haaksma vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Haaksma-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Haaksma vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Haaksma vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Haaksma a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (344)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (213)
 3. Kanada Kanada (59)
 4. Ausztrália Ausztrália (21)
 5. Anglia Anglia (4)
 6. Ausztria Ausztria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Haaksma az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Haaksma vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Haaksma a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Haaksma szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Haaksma vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Haaksma. Ennek az az oka, hogy sokszor a Haaksma vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Haaksma vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Haaksma vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Haagsma
 2. Haakma
 3. Haisma
 4. Hakima
 5. Hasma
 6. Haakana
 7. Hakim
 8. Hakimi
 9. Hakimy
 10. Hakmi
 11. Hasna
 12. Haukom
 13. Hazama
 14. Hockema
 15. Hoekema
 16. Hoeksema
 17. Hokama
 18. Haakon
 19. Hassna
 20. Hakem
 21. Haasen
 22. Hazaima
 23. Hakami
 24. Hooisma
 25. Hakam
 26. Haskina
 27. Haagen
 28. Hachem
 29. Hachemi
 30. Hachim
 31. Hachimi
 32. Hachmi
 33. Hacken
 34. Hackney
 35. Haisan
 36. Hajam
 37. Hajjam
 38. Hajjami
 39. Hakeem
 40. Haken