Vezetéknév Håkansson

Ha többet szeretne tudni a Håkansson vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Håkansson vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Håkansson vezetéknévvel rendelkezők.

A Håkansson vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Håkansson esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Håkansson vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Håkansson vezetéknév-térkép

Håkansson családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Håkansson vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Håkansson-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Håkansson vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Håkansson vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Håkansson a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (14491)
 2. Dánia Dánia (465)
 3. Norvégia Norvégia (154)
 4. Finnország Finnország (50)
 5. Észtország Észtország (15)
 6. Anglia Anglia (7)
 7. Svájc Svájc (4)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 9. Ausztria Ausztria (2)
 10. Kína Kína (2)
 11. Izland Izland (2)
 12. Ausztrália Ausztrália (1)
 13. Barbados Barbados (1)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Brazília Brazília (1)
 16. Csehország Csehország (1)
 17. Németország Németország (1)
 18. Spanyolország Spanyolország (1)
 19. Franciaország Franciaország (1)
 20. Saint Kitts és Nevis Saint Kitts és Nevis (1)
 21. Luxemburg Luxemburg (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 24. Ruanda Ruanda (1)
 25. Thaiföld Thaiföld (1)
 26. Tajvan Tajvan (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Håkansson az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Håkansson vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Håkansson a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Håkansson szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Håkansson vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Håkansson vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Håkansson vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Håkansson vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Håkansson vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Hakansson
 2. Hakanson
 3. Hokanson
 4. Håkonsen
 5. Hakonsson
 6. Haakenson
 7. Haakinson
 8. Hackenson
 9. Hakenson
 10. Hakonson
 11. Hawkenson
 12. Hawkinson
 13. Hickinson
 14. Hockenson
 15. Hoganson
 16. Hokenson
 17. Hoskinson
 18. Huskinson
 19. Hickenson
 20. Högnason
 21. Hågensen
 22. Høgnason
 23. Haagenson
 24. Hagenson
 25. Hakonsen
 26. Higginson
 27. Hogenson
 28. Huchingson
 29. Huchinson
 30. Hugginson
 31. Høgnesen
 32. Haagensen
 33. Hagans
 34. Hagensen
 35. Haggans
 36. Hakins
 37. Haskins
 38. Hasmasan
 39. Hassing
 40. Haukongo