Vezetéknév Gyure

Ha többet szeretne tudni a Gyure vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyure vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyure vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyure vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyure esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyure vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyure vezetéknév-térkép

Gyure családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyure vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyure-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyure vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyure vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyure a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (474)
 2. Románia Románia (89)
 3. Bulgária Bulgária (15)
 4. Brazília Brazília (12)
 5. Szlovákia Szlovákia (7)
 6. Magyarország Magyarország (3)
 7. Kazahsztán Kazahsztán (2)
 8. Ausztria Ausztria (1)
 9. Chile Chile (1)
 10. Németország Németország (1)
 11. Anglia Anglia (1)
 12. Szerbia Szerbia (1)
 13. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyure az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyure vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyure a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyure szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Gyure vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Goure
 2. Gure
 3. Gyur
 4. Gyuru
 5. Guure
 6. Gaare
 7. Gaire
 8. Gare
 9. Garre
 10. Gaur
 11. Gaura
 12. Geare
 13. Geere
 14. Gere
 15. Gerre
 16. Geur
 17. Ghere
 18. Giere
 19. Gire
 20. Giura
 21. Giurea
 22. Giuri
 23. Giury
 24. Gjere
 25. Goire
 26. Gore
 27. Gorre
 28. Gour
 29. Gourey
 30. Gouru
 31. Goury
 32. Gre
 33. Grue
 34. Guare
 35. Guere
 36. Guire
 37. Gur
 38. Gura
 39. Gurei
 40. Guri