Vezetéknév Gyulumyan

Ha többet szeretne tudni a Gyulumyan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyulumyan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyulumyan vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyulumyan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyulumyan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyulumyan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyulumyan vezetéknév-térkép

Gyulumyan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyulumyan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyulumyan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyulumyan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyulumyan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyulumyan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Örményország Örményország (715)
 2. Oroszország Oroszország (414)
 3. Kazahsztán Kazahsztán (35)
 4. Üzbegisztán Üzbegisztán (9)
 5. Kanada Kanada (7)
 6. Franciaország Franciaország (7)
 7. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (3)
 8. Svédország Svédország (2)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 10. Belgium Belgium (1)
 11. Bulgária Bulgária (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Abházia Abházia (1)
 14. Moldova Moldova (1)
 15. Türkmenisztán Türkmenisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyulumyan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyulumyan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyulumyan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyulumyan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyulumyan. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyulumyan vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Gyulumyan vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Gyulumyan vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Ghalumyan
 2. Gullman
 3. Gulinyan
 4. Gulanyan
 5. Gallman
 6. Galman
 7. Gellman
 8. Gelman
 9. Gilleman
 10. Gillman
 11. Gilman
 12. Gleman
 13. Goleman
 14. Golman
 15. Gsellman
 16. Guelman
 17. Guilman
 18. Gholamian
 19. Goolaman
 20. Ghelman
 21. Galaman
 22. Geleman
 23. Gulliman
 24. Galimany
 25. Gallmon
 26. Galmon
 27. Gelmen
 28. Gilimon
 29. Gillmann
 30. Gilomen
 31. Glamann
 32. Glennan
 33. Glomon
 34. Golemon
 35. Golmon
 36. Guilemany
 37. Guilleman
 38. Guilmain
 39. Gallmann
 40. Glemin