Vezetéknév Gyula

Ha többet szeretne tudni a Gyula vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyula vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyula vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyula vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyula esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyula vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyula vezetéknév-térkép

Gyula családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyula vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyula-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyula vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyula vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyula a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (113)
 2. Nigéria Nigéria (71)
 3. Izrael Izrael (17)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (15)
 5. Szlovákia Szlovákia (12)
 6. Anglia Anglia (5)
 7. Németország Németország (4)
 8. Románia Románia (4)
 9. Kanada Kanada (3)
 10. Ausztria Ausztria (2)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Brazília Brazília (1)
 13. Svájc Svájc (1)
 14. Görögország Görögország (1)
 15. Kuvait Kuvait (1)
 16. Malajzia Malajzia (1)
 17. Katar Katar (1)
 18. Oroszország Oroszország (1)
 19. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyula az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyula vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyula a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyula szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyula. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyula vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyula vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyula vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gyula vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gyula vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gyula vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Giula
 2. Goula
 3. Gula
 4. Gyulai
 5. Gaula
 6. Gala
 7. Galla
 8. Gaul
 9. Gaule
 10. Gauli
 11. Gaull
 12. Gayola
 13. Geila
 14. Gela
 15. Gella
 16. Geul
 17. Ghoula
 18. Gila
 19. Giuli
 20. Giulia
 21. Giuly
 22. Gola
 23. Golla
 24. Goul
 25. Goulu
 26. Guala
 27. Guila
 28. Gul
 29. Gulea
 30. Guli
 31. Gull
 32. Gulla
 33. Gulua
 34. Gulya
 35. Gyll
 36. Gylle
 37. Ghul
 38. Ghala
 39. Guloa
 40. Gouli