Vezetéknév Gyimah

Ha többet szeretne tudni a Gyimah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyimah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyimah vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyimah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyimah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyimah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyimah vezetéknév-térkép

Gyimah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyimah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyimah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyimah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyimah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyimah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ghána Ghána (38671)
 2. Anglia Anglia (292)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (283)
 4. Nigéria Nigéria (65)
 5. Kanada Kanada (52)
 6. Németország Németország (43)
 7. Egyiptom Egyiptom (16)
 8. Libéria Libéria (16)
 9. Spanyolország Spanyolország (13)
 10. Belgium Belgium (12)
 11. Hollandia Hollandia (12)
 12. Dél-Afrika Dél-Afrika (6)
 13. Olaszország Olaszország (6)
 14. Svédország Svédország (4)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 16. Skócia Skócia (4)
 17. Norvégia Norvégia (4)
 18. Ausztrália Ausztrália (3)
 19. Dánia Dánia (3)
 20. Oroszország Oroszország (2)
 21. Finnország Finnország (2)
 22. Ukrajna Ukrajna (1)
 23. Bahrein Bahrein (1)
 24. Bermuda Bermuda (1)
 25. Kína Kína (1)
 26. Wales Wales (1)
 27. Görögország Görögország (1)
 28. Izland Izland (1)
 29. Saint Kitts és Nevis Saint Kitts és Nevis (1)
 30. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 31. Kuvait Kuvait (1)
 32. Malajzia Malajzia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyimah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyimah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyimah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyimah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Gyimah vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyimah. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyimah vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Gyimah vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyimah vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyimah vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gyimah vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gyimah vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gyimah vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Gima
 2. Gomah
 3. Guima
 4. Gaina
 5. Gama
 6. Gamma
 7. Gauma
 8. Gema
 9. Gemma
 10. Ghim
 11. Gian
 12. Gim
 13. Gimm
 14. Gimmi
 15. Gimo
 16. Gina
 17. Goian
 18. Goma
 19. Gomaa
 20. Guama
 21. Guian
 22. Guim
 23. Guimo
 24. Guina
 25. Guinau
 26. Guma
 27. Gumma
 28. Gyan
 29. Gyem
 30. Gouma
 31. Gyunay
 32. Gamahe
 33. Genma
 34. Geim
 35. Gyemo
 36. Giam
 37. Gaime
 38. Gmiha
 39. Gioan
 40. Gomma