Vezetéknév Gvozdev

Ha többet szeretne tudni a Gvozdev vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gvozdev vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gvozdev vezetéknévvel rendelkezők.

A Gvozdev vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gvozdev esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gvozdev vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gvozdev vezetéknév-térkép

Gvozdev családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gvozdev vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gvozdev-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gvozdev vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gvozdev vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gvozdev a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (7348)
 2. Ukrajna Ukrajna (886)
 3. Fehéroroszország Fehéroroszország (339)
 4. Üzbegisztán Üzbegisztán (189)
 5. Kazahsztán Kazahsztán (148)
 6. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (145)
 7. Kirgizisztán Kirgizisztán (27)
 8. Észtország Észtország (23)
 9. Bulgária Bulgária (20)
 10. Moldova Moldova (17)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (13)
 12. Kanada Kanada (7)
 13. Hollandia Hollandia (5)
 14. Örményország Örményország (4)
 15. Türkmenisztán Türkmenisztán (4)
 16. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (3)
 17. Anglia Anglia (3)
 18. Lettország Lettország (3)
 19. Ausztrália Ausztrália (2)
 20. Kína Kína (2)
 21. Litvánia Litvánia (2)
 22. Transznisztria Transznisztria (2)
 23. Svájc Svájc (1)
 24. Németország Németország (1)
 25. Abházia Abházia (1)
 26. Izrael Izrael (1)
 27. Pakisztán Pakisztán (1)
 28. Lengyelország Lengyelország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gvozdev az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gvozdev vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gvozdev a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gvozdev szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Gvozdev vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Gvozdeva
 2. Gvozd
 3. Gabzdyl
 4. Gouvest
 5. Gvozdenović
 6. Gaveston
 7. Gvekhidze
 8. Gvozdanović
 9. Gobstein
 10. Gbaguidi
 11. Gebsattel
 12. Gabshidze
 13. Gabachutto
 14. Gabikaetxebarria