Vezetéknév Guzun

Ha többet szeretne tudni a Guzun vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Guzun vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Guzun vezetéknévvel rendelkezők.

A Guzun vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Guzun esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Guzun vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Guzun vezetéknév-térkép

Guzun családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Guzun vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Guzun-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Guzun vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Guzun vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Guzun a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Moldova Moldova (5111)
 2. Oroszország Oroszország (592)
 3. Transznisztria Transznisztria (405)
 4. Románia Románia (168)
 5. Portugália Portugália (38)
 6. Kanada Kanada (23)
 7. Írország Írország (14)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 9. Fehéroroszország Fehéroroszország (7)
 10. Anglia Anglia (4)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 12. Szlovákia Szlovákia (3)
 13. Bulgária Bulgária (2)
 14. Németország Németország (2)
 15. Franciaország Franciaország (2)
 16. Görögország Görögország (2)
 17. Olaszország Olaszország (2)
 18. Kazahsztán Kazahsztán (2)
 19. Svédország Svédország (2)
 20. Thaiföld Thaiföld (2)
 21. Ausztria Ausztria (1)
 22. Belgium Belgium (1)
 23. Izrael Izrael (1)
 24. Litvánia Litvánia (1)
 25. Lettország Lettország (1)
 26. Vietnam Vietnam (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Guzun az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Guzun vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Guzun a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Guzun szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Guzun vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Guzun vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Guzun vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Guzun vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Guzun vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Gozun
 2. Guzan
 3. Guzon
 4. Gizun
 5. Gazan
 6. Gazen
 7. Gazon
 8. Gozon
 9. Gozum
 10. Gugin
 11. Guizan
 12. Guizon
 13. Gujan
 14. Guson
 15. Gizon
 16. Gwizun
 17. Guojun
 18. Gusen
 19. Guzma
 20. Gusan
 21. Guzzon
 22. Gujon
 23. Gacen
 24. Gacon
 25. Gagan
 26. Gagen
 27. Gagin
 28. Gagon
 29. Gagum
 30. Gajan
 31. Gajon
 32. Gason
 33. Gaucen
 34. Gaucin
 35. Gausin
 36. Gazcon
 37. Gegan
 38. Gegen
 39. Gesin
 40. Ghiuzan